HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.07.2025 13:29
Ekrem İmamoğlu 'terörle mücadelede görev almış kişileri hedef gösterme' suçlamasından beraat etti: hakaret ve tehditten 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek davası duruşması bugün Silivri'de görüldü. Ekrem İmamoğlu’na “hedef göstermeden” beraat; “tehdit” ve “kamu görevlisine hakaretten” ceza: Karar onanırsa siyasi yasak gelecek
-
16.07.2025 10:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
-
15.07.2025 15:15
Gökhan Günaydın'dan 15 Temmuz mesajı; FETÖ devlete sızdı” diyenler, dünün üstünü örtmeye, bugünü ve yarını gözlerden kaçırmaya çalışanlardır!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın mesajında; Gülen cemaatinin darbe yapacak güce kavuşmasının nedeni devlete sızması değil, AKP ile koalisyon halinde çalışmasıdır.
-
15.07.2025 10:40
Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Türkiye Yüzyılı ülkümüzü adım adım kuvveden fiile çıkartıyoruz” dedi.
YAZARLARIMIZ