HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.08.2025 09:28
CHP'li Gürer: Verimli tarım için toplulaştırma şart. Miras yoluyla bölünen arazilerde hem ekimden vazgeçiliyor hem de sınırlı verimlilik sağlanıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer “Ülkemizde tarımın önemli sorunları var. Bu sorunlardan biri de toplulaştırmayla ortadan kaldırılmaya çalışılan parçalanmış araziler.
-
16.08.2025 20:52
Özgür Özel Hacıbektaş'ta konuştu: En yapıcı katkıları sağlamak üzere komisyonun içindeyiz; 29 maddelik sunduğumuz pakette Alevi canların birikmiş sorunlarını çözmesi açısından önemli madde var
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Nevşehir’de 62’nci Ulusal ve 36’ncı Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’ne katıldı. Özgür Özel, ödül töreninde “Dostluk ve Barış Ödülü”nü Sanatçı Zülfü Livaneli’ye verdi.
-
16.08.2025 09:02
Hacı Bektaş Veli'nin hayatı, dünya görüşü ve Bektaşilik
Hacı Bektaş Veli Kırşehir yöresindeki Suluca Karahöyük’e (Hacımköy) yerleşiş, Orta Anadolu’yu dolaştıktan sonra Anadolu kültürünü, Anadolu insanının gelenek ve göreneklerini özümseyerek yeni bir bilim ve öğreti merkezi kurmuştur.
-
03.08.2025 20:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
-
19.07.2025 20:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
YAZARLARIMIZ

























