HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.03.2025 19:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
19.03.2025 19:17
Özgür Özel, Saraçhane'den seslendi: İmamoğlu'na yapılan milli iradeye yapılan darbe girişimidir!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün milletin iradesi bir yargı darbesiyle elinden alınmak istenmektedir. İstanbulluların tam 3 kez seçtiği, emanet ettikleri Ekrem İmamoğlu'na yapılan darbe girişimi, milli iradeye yapılan darbe girişimidir!"
-
19.03.2025 18:15
İBB'den açıklama; TBB ve İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu hakkında Dezenformasyonla mücadelemiz sürecek!
İBB'den açıklama; Farklı hesaplardan İBB Başkanına 250 milyar ile 560 milyar lira arasında yolsuzluk istinadı yapılmaktadır. Bu iddiayı ortaya atanların İBB’nin 2025 yılı bütçesinin 564 milyar lira olduğundan habersiz olduğu da açıktır.
-
18.03.2025 10:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
15.03.2025 09:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
12.03.2025 17:13
İmamoğlu'ndan AB açıklaması; ilişkilerin dış politikadan çevreye, ekonomiden savunmaya kadar birçok alanda geliştirilmesi gerekir!
Ekrem İmamoğlu, Avrupa Birliği’nin destekleriyle Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin koordinasyonunda başlatılan “Afet Risk Yönetiminde Sivil Toplum Örgütlerinin (STÖ) Kapasitesinin Desteklenmesi Programı” tanıtım toplantısına katıldı.
-
11.03.2025 10:35
Özgür Özel: Emekli ikramiyesi müjde olsaydı Erdoğan açıklardı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK üzerinden Erdoğan'a seslendi; Bak sokaktaki MHP’li büyüklerim, kardeşlerim, yüzde 73’ü bu enflasyon rakamlarına inanmıyor. AK Partililerin de yüzde 68’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.
-
10.03.2025 12:04
Beykoz Belediye Başkanı Köseler görevden uzaklaştırılmıştı yerine vekil olarak Özlem Vural Gürzel seçildi!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tutuklanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı. Belediye Meclisi Başkan vekili seçimi için 10 Mart Pazartesi günü bugün saat 14.00'te toplandı.
YAZARLARIMIZ



















