HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.10.2025 20:34
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TELE 1'in sahibi olan ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık Anonim Şirketi'ne kayyım atandığını duyurdu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın "casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alındığı TELE 1'in sahibi olan ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık Anonim Şirketi'ne kayyım atandığını duyurdu.
-
20.10.2025 12:35
Gökhan Günaydın'dan Diploma Davası açıklaması: Açıkça adil yargılanma hakkının gaspı!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu aleyhine açılan "Diploma Davası"nın ikinci duruşmasına bazı avukat ve izleyicilerin katılmasının engellenmesine CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tepki gösterdi.
-
10.10.2025 21:22
TGC 43. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri açıklandı
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri Seçici Kurulu toplanarak meslekte 50 yılını doldurmuş 70 yaşından gün almış üyeleri arasından ödüle değer görülen gazetecileri belirledi. Bu yıl 30 gazeteci ödül aldı.
-
08.10.2025 21:10
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün büyüyerek bir arada duruyor. Ama öbür tarafta bir damat, bir oğlan, bir de TikTok’çu Hakan birbirlerini yiyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbesinin 200’üncü gününde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
06.10.2025 13:52
AKP'ye geçen Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel protesto edildi: Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. İstifa etmeli!
CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün de “Beykozluların helal oylarını, harama çevirdiler. Onun için, kendisini mecliste istifaya davet ettik. Bir an önce istifa etmesini bekliyoruz” dedi.
YAZARLARIMIZ

























