HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
24.06.2025 09:09
Devlet Bahçeli: Siyaseti, bir şeyler yapıyor görünmek ve günü kurtarmak niyetiyle yerine getirmiyoruz, getirmeyeceğiz!
Devlet Bahçeli; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı; tıpkı bir zembereğin saatte oynadığı fonksiyonu daha genel manada millet varlığını ilerletmek maksadıyla yerine getirecektir, sevindirici olanı da getirmektedir.
-
22.06.2025 11:30
Yankı Bağcıoğlu: GATA, Sadece Bir Askeri Hastane Değildi! Türkiye’de KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tıbbı alanında tekil uzmanlık birikimine sahip bir kurumdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Askeri Sağlık Sisteminin Yok Edilmesi ve GATA’nın Kapatılmasıyla Oluşan Boşluk, Sessizce Büyüyen Ulusal Güvenlik Açığıdır!
-
22.06.2025 01:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
YAZARLARIMIZ

























