HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.04.2026 15:35
ABD ve İsrail’in saldırıları sonrası İran’la başlayan savaşın 37. günü: ABD'den Tel Aviv'e uçuşlar 7 Eylül’e kadar durdu!
ABD Başkanı Donald Trump, F-15E savaş uçağının düşürülmesinin ardından İran'da kaybolan Amerikalı subayın kurtarıldığını ve "şu anda güvende ve sağlıklı ancak yaralı" olduğunu söyledi.
-
03.04.2026 09:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
02.04.2026 06:51
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 34. gün: ABD Başkanı Trump konuştu, brent petrol fiyatı 104 dolar seviyelerine çıktı!
Orta Doğu'daki savaş 34. gününe girerken şiddetli patlamalar gece boyunca devam etti. ABD Başkanı Trump konuştu, brent petrol fiyatı 104 dolar seviyelerine çıktı.
-
01.04.2026 21:08
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’dan ABD halkına mektup: Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur!
Pezeşkiyan, "Binlerce yıllık tarihi boyunca İran, pek çok işgalciye karşı koymuştur. Bugün onlardan geriye tarihte utanç verici bir isimden başka bir şey kalmazken, İran sağlam, gururlu ve güçlü bir şekilde ayakta durmaktadır" dedi.
-
01.04.2026 09:15
Mahmut Arıkan; Ülkenin tapusunu NATO’ya mı verdiniz?
Mahmut Arıkan, bugün birçok işletmenin ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirterek, vergi borçları, SGK primleri, kamuya olan tüm borçları kapsayan adil ve sürdürülebilir bir yapılandırmanın derhal hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
-
01.04.2026 05:48
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 33. gün: İsrail'in İnsan hakları ihlalleri devam ederken Trump müttefiklerine 'kendi petrolünüzü bulun' dedi
ABD ve İsrail'in müzakereler devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan savaş, tüm şiddetiyle Lübnan ve İran'da devam ediyor.


















