HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.05.2025 13:36
Anayasa Mahkemesi 7 Mayıs Çarşamba günü sahipsiz hayvanlarla ilgili yasal düzenlemenin iptal istemini görüşecek
AYM, CHP başvurusu ile sahipsiz hayvanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a ilişkin iptal ve yürürlüğünün durdurulması istemini, 7 Mayıs'ta görüşecek.
-
05.05.2025 11:58
CHP'li Gürer: 'Çiğ süt krize doğru koşuyor; yem pahalı, süt ucuz. 3 yılda 1,5 milyon hayvan ithalatına rağmen et üretimi de düştü!'
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde, Osmaniye ve Konya’da süt inekçiliği yapan üreticilerle çiğ sütün durumunu artan ahır ve yem maliyetleri ile düşük süt fiyatlarını konuştu.
-
04.05.2025 13:40
Devlet Bahçeli'den Özel'e mesaj; fiziki saldırıya uğrayan bir siyasi kurumun yöneticisine öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Menfur ve melun saldırının tüm boyutlarıyla araştırılıp tetkik ve tahkik etaplarının ikmal edilerek şayet varsa ardındaki esrar perdesinin aralanması siyasi ve toplumsal huzur adına zorunluluktur.
-
02.05.2025 11:49
Erdoğan'dan muhalefete: Milletimiz hizmet bekleyedursun bunların devraldıkları belediyelerdeki ilk icraatlarından biri sosyal tesisleri adeta meyhaneye çevirmek oluyor!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yeşilay Federasyonu Forumu'nda konuştu; 23 yıldır olduğu gibi, ne kimsenin hayat tarzına müdahale edeceğiz ne kimsenin yediğine içtiğine karışacağız...
-
30.04.2025 05:55
İspanya ve Portekiz’de elektrik kesintileri normale döndü; Elektrik ihtiyacının yüzde 60’ı 5 saniyede yok olmuş!
Elektrik kesintileriyle birlikte özellikle İspanya ve Portekiz’de ülke genelinde hayat durma noktasına gelirken, İspanya İçişleri Bakanlığı, dün ulusal acil durum ilan ederek ülke çapında 30 bin polisin görevlendirilmesine karar verdi.
YAZARLARIMIZ

















