HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.04.2026 21:39
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Ekmek, Adalet ve Özgürlük için Kamu Emekçileri olarak omuz omuza 1 Mayıs'ta meydanlardayız!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Ankara'da Tandoğan Meydanı, İstanbul'da Kadıköy İskele Meydanı olmak üzere Tüm Türkiye'de İşçi ve Emekçiler ile birlikte 1 Mayıs alanlarında olacağız!
-
28.04.2026 00:05
Fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu kanunu bu hafta TBMM'de
TBMM Genel Kurulu, fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.
-
22.04.2026 05:51
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 26. oturumu görüldü: Av. Mehmet Pehlivan savunma yapıyor!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 26. oturumu 22 Nisan 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu sanıklar hakim karşısında savunma yapmaya devam ediyor.
-
21.04.2026 13:48
Özgür Özel: Ara seçime de varız genişletilmiş ara seçime de varız, erken seçime bugünden hazırız!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde ülkenin bütün okullarında üç kap sıcak yemek ücretsiz verilecek, sular kana kana ücretsiz içilecektir.
-
16.04.2026 18:40
CHP'li Gürer: Çiğ süt üreticisi zarar ediyor. Süt tozu ithal edeceğinize besiciye yemi sübvanse edin!
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP'li Ömer Fethi Gürer, çiğ süt sektöründe yaşanan fiyat belirsizliği, artan maliyetler, üretim düşüşü ve ithalat verilerini tüm boyutlarıyla değerlendirdi.
YAZARLARIMIZ
























