HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.06.2025 11:02
Gökhan Günaydın; AKP iktidarında 22 yılda 60 bin hükümlü ve tutuklu sayısı 415 bine çıkmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de hem siyasi hem ekonomik koşulların huzurlu bir bayram geçirmek için çok uygun olmadığına işaret etti.
-
04.06.2025 08:45
Gökhan Günaydın; AYM, CHP grubunun başvurusu ile gecikmeli de olsa Cumhurbaşkanı’nın bazı önemli yetkilerini iptal etti
Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından açıkladı; KKM hesaplarının finansmanı için Hazine’nin Merkez Bankası’na kaynak aktarması ile Cumhurbaşkanı’nın destek tutarını ve hesaplama yöntemini belirleme yetkisi iptal edildi.
-
03.06.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş ziyareti paylaşımı: Bizler ORTAK AKILLA, yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle elele, bu büyük yolculuğu mutlaka başarıya ulaştıracağız!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2 Haziran'da tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
-
03.06.2025 10:40
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Bugün terör örgütünün başıyla müzakereyi konuşuyorsak, 'yapmayacağım' dediğini yapıyorsan meşru değilsin!
CHP Genel Başkanı Özel, kurban bayramı için emeklilere verilen 4 bin TL'lik ikramiyenin meblağ olarak düşük olmasını eleştirdi ve 2018'de bin TL'lik ikramiye ile bir koç alınabildiğini, bugün ise ancak 4 kilo et alınabildiğini söyledi.
-
03.06.2025 05:40
Bataklıktan çıkış umutları, belediye operasyonları
Şükran Soner; Halka birinci ağızların söylemleri ile çizilen tozpembe gelecek tablolarının işe yarayabilmesinin olasılığı kaldı mı ki? Tozpembe tablolar pembe tebeşir tabloları gibi rüzgârla uçuveriyorlar. Bu yolun artık hiçbir çıkışı yok.
-
03.06.2025 05:38
‘Yolcu değil hancıyız, emri hak vaki olunca’: Ne demek istedi?
Orhan Bursalı; Cumhurbaşkanı bu sözleriyle “Türkiye’deyiz, burası bizim vatanımız, gitmeyiz bir yere, kaçmayız” mı demek istedi, yoksa iktidarını, Saray’ı kastederek “Tanrı canımızı alıncaya kadar, burada kalacağız, oturacağız” mı demek istedi?
-
02.06.2025 15:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ


















