HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.06.2025 18:56
Özgür Özel Kurban Bayramı Mesajı yayımladı: Gelir adaleti, mahkeme adaleti ve sosyal adalet sağlanmadan da bayram neşesi bu topraklara gelmeyecektir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Kurban Bayramı Mesajı;Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu bayramı, ülkemizin dört bir yanındaki milyonlarca yurttaşımız gibi buruk karşılıyoruz.
-
05.06.2025 12:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
-
04.06.2025 11:02
Gökhan Günaydın; AKP iktidarında 22 yılda 60 bin hükümlü ve tutuklu sayısı 415 bine çıkmış!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın; TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye’de hem siyasi hem ekonomik koşulların huzurlu bir bayram geçirmek için çok uygun olmadığına işaret etti.
-
04.06.2025 08:45
Gökhan Günaydın; AYM, CHP grubunun başvurusu ile gecikmeli de olsa Cumhurbaşkanı’nın bazı önemli yetkilerini iptal etti
Gökhan Günaydın sosyal medya hesabından açıkladı; KKM hesaplarının finansmanı için Hazine’nin Merkez Bankası’na kaynak aktarması ile Cumhurbaşkanı’nın destek tutarını ve hesaplama yöntemini belirleme yetkisi iptal edildi.
-
03.06.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş ziyareti paylaşımı: Bizler ORTAK AKILLA, yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle elele, bu büyük yolculuğu mutlaka başarıya ulaştıracağız!
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 2 Haziran'da tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nu Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ





















