HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.03.2026 18:04
İletişim Başkanı Duran: İç cepheyi hedef alan 41 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Dezenformasyon ve provokatif içeriklerle iç cepheyi hedef alan 41 sosyal medya hesabına erişim engeli getirilmiştir. 75 adet içerik ise dijital platformlardan kaldırılmıştır" açıklamasını yaptı.
-
04.03.2026 10:44
Müsavat Dervişoğlu: Otorite boşluğu yalnız İran'da değil, bütün bölgede parçalanma dinamiklerine yol açar!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'nin savunması gereken tez, her hal ve şartta İran'ın toprak bütünlüğünün ve üniter devlet yapısının muhafaza edilmesi olmalıdır." dedi.
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
YAZARLARIMIZ

























