HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
28.06.2025 10:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
25.06.2025 21:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan’ın bir vesikalığına yenileceksin; Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Büyükçekmece Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Bugün de onurla, gururla Ekrem Başkan’a kefilim ben.
-
17.06.2025 10:38
Özgür Özel, TBMM'den iktidara seslendi; Ya aklınızı başınıza alacaksınız ya onu biz aklınıza getireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Silivri'de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu için aday ofisini kurulduğunu açıkladı.
-
09.06.2025 15:15
Özgür Özel hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek için mesaj yayımladı; bir dostu, aklımın ve kalbimin yarısını kaybettim!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel mesajında; Nasıl yazılır böyle bir acı bilmiyorum. Nasıl anlatılır bir kardeşin gidişi? En yakınımızı, en iyimizi, en çalışkanımızı yitirdik.
-
05.06.2025 18:56
Özgür Özel Kurban Bayramı Mesajı yayımladı: Gelir adaleti, mahkeme adaleti ve sosyal adalet sağlanmadan da bayram neşesi bu topraklara gelmeyecektir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Kurban Bayramı Mesajı;Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu bayramı, ülkemizin dört bir yanındaki milyonlarca yurttaşımız gibi buruk karşılıyoruz.


















