HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.05.2025 11:04
Özgür Özel: 301’in, 303’ün hesabının sorulacağı, artık emeğin ve mücadelenin kazanacağı günler yakındır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının 11’inci yıldönümünde, Maden Şehitlerini Anma Törenine katıldı.
-
12.05.2025 18:47
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, toplumun barış ve demokrasi taleplerinin kişisel siyasi hedefler doğrultusunda istismar edilmesine izin vermeyecektir!
Özgür Özel; "Türkiye’de toplumsal barışın güvencesi; Lozan Anlaşması’nda tescil edilmiş bağımsızlığımıza ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne dayanan yüzyılı aşkın varlığıyla kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan Cumhuriyetimizdir."
-
10.05.2025 22:05
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan anneler günü mesajı; fedakârca evlat yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum!
Kemal Kılıçdaroğlu; Bizleri yıllardır birbirimize düşman etmeye çalışan, ülkemizin birliğine, dirliğine ve toprak bütünlüğüne kasteden terör örgütü; hangi kökenden olursa olsun tüm annelerin yüreğini dağlamıştır.
-
10.05.2025 12:05
Özgür Özel Van'dan seslendi; ‘Efendim terörsüz Türkiye’ye ne diyorsunuz?’ Biz terörün durmasını savunuyoruz. Terörsüz Türkiye’ye ‘evet’ diyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Van Kent Meydanı’nda partisinin düzenlediği ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu.
-
10.05.2025 12:00
Ekrem İmamoğlu, Silivri'den Van'a seslendi; Az kaldı; zincirler kırılacak, millet iradesini çiğneyenler gidecek!
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu; 'Cezaevi, mücadele azmimizi kırmak bir yana, adil ve müreffeh Türkiye’yi var etme yolundaki kararlılığımızı arttırmıştır. Zindanda bulunduğum süreci, Türkiye’nin geleceği için çalışmakla değerlendiriyorum.'
-
08.05.2025 18:45
Kemal Kılıçdaroğlu, mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı: Bugün mağdur sıfatıyla çağrılmama rağmen duruşum değişmedi. Bu davete de icabet etmeyeceğim!
Kemal Kılıçdaroğlu; Cumhuriyeti kuran, halkın umudu 102 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve partililerimizin mahkeme koridorlarında tartışılmasını derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyorum.
-
08.05.2025 13:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
YAZARLARIMIZ