HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.01.2026 13:30
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Emeklinin tabağında yemek yok, Katar Emiri’nin altın tabaklarını sergileyecekmiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sayın Erdoğan bir kelimeyi unuttu. Bir kelimeyi. Tarayın dedim geriye doğru. Yok. Hangi kelime? Emekli. Emekli kelimesini unuttu. Ağzına almıyor emekli kelimesini. Lügatinden silmiş."
-
25.09.2025 16:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
19.07.2025 21:12
İstanbul Milletvekilleri Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi’nden istifa etti
Selim Temurci ve İsa Mesih Şahin, kurucusu oldukları Gelecek Partisi'nden istifa etti. Partinin "sokağın gerçeklerinden koptuğunu" ve Siyasi mücadelemiz yol arkadaşlarımızla birlikte gerçekçi zeminlerde sonuna kadar sürecektir" ifadelerini kullandı.
-
05.07.2025 15:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
05.06.2025 15:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
YAZARLARIMIZ





















