HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.03.2025 21:12
Erdoğan; Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet ne yaparsa yapsın biz sağduyuyu, sabrı ve sükûneti hiçbir zaman terk etmeyeceğiz. Bizim belediyelerimiz yolsuzluktan yana olmayacak, bizim belediyelerimiz haksızlıktan yana olmayacak."
-
21.03.2025 14:02
CHP 6 Nisan'da Özgür Özel'in çağrısı ile olağanüstü kurultay yapacak!
Sondakika, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Nisan'da Olağanüstü Kurultay kararı aldı. Özel; "Olağanüstü kurultay, kayyım ihtimalini kesip önümüzdeki pazar günkü seçimin yapılmasını garanti altına alıyoruz."
-
20.03.2025 19:45
Erdoğan; CHP'nin meseleleri, ülkenin ve milletin değil, kendi genel merkezlerindeki bir avuç muhterisin konusudur!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kongre Merkezi'nde önceki dönem milletvekilleriyle iftar programında bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda bir konuşma yaptı.
-
19.03.2025 08:20
Müsavat Dervişoğlu; Herkesin kaderi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına bağlıdır. Yasa da Anayasa da onun iki dudağından dökülecek kelamdan ibarettir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması akılla, hukukla, vicdanla açıklanabilecek bir iş değildir." dedi.
-
18.03.2025 10:11
İBB Başkanı İmamoğlu; İşsizliği ortaya koyan tablo ortada1780 kişilik kadroya 70 bin kişi başvurdu!
Sesli kayıt altına mülakatların şeffaf bir biçimde gerçekleştirildiği odayı ziyaret eden TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın X hesabından dün gece attığı mesaja sert tepki gösterdi.
YAZARLARIMIZ
























