HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
26.02.2026 12:31
Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanlarının, Silivri'de tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine izin verilmedi
Adalet Bakanlığı’ndan istediği izni alamayan Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanları, İBB Başkanvekili Nuri Aslan tarafından Saraçhane’de ağırlandı.
-
25.02.2026 16:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
16.02.2026 09:01
Ekrem İmamoğlu'nun, diplomada sahtecilik davasının 4. duruşmada yaptığı savunmanın tam metni
Tutuklu ve görevden uzaklaştırılan seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lisans diplomasının sahte olduğu iddiasıyla açılan davada bir kez daha hakim karşısına çıktı. Duruşma 6 Temmuz'a ertelendi.
-
03.02.2026 07:30
Devlet Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı nereden kaynaklanırsa kaynaklansın küçük siyasi hesapların kendi ayaklarına pranga vurmasına izin vermeyecektir.
YAZARLARIMIZ


















