HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.06.2025 21:00
CHP'nin 38. Kurultay Davası 30 Haziran'da görülecek
CHP'nin 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan 38. Olağan Kurultay sonrası, delegeleri mevcut yönetimle buluşturan Erkan Çakır'ın Bursa İl Başkanına şantaj yapması ile Bursa'da başlayan dava Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam ediyor.
-
26.06.2025 14:30
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem ayı paylaşımı: Bu ay yalnızca bir matem değil; vicdanı, hakkaniyeti ve insanlık onurunu hatırlama zamanıdır!
Cumhuriyet Halk Parti'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında; Muharrem ayı, adaletin sustuğu, zalimin mazluma üstün geldiği Kerbela’nın derin acısını yüreğimize taşır.
-
25.06.2025 06:13
Ali Babacan: Biz ekonominin durumunu Londra’ya, New York’a değil esnafa, çiftçiye, emekliye soruyoruz
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Yeni Yol grubunda yaptığı konuşmada yüksek enflasyona ilişkin şu mesajı verdi: “Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz, kaşıkla biriktirmeye çalıştıklarınızı kepçeyle götürüyorlar.”
-
24.06.2025 18:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
22.06.2025 11:30
Yankı Bağcıoğlu: GATA, Sadece Bir Askeri Hastane Değildi! Türkiye’de KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer) tıbbı alanında tekil uzmanlık birikimine sahip bir kurumdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: Askeri Sağlık Sisteminin Yok Edilmesi ve GATA’nın Kapatılmasıyla Oluşan Boşluk, Sessizce Büyüyen Ulusal Güvenlik Açığıdır!
-
22.06.2025 01:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
YAZARLARIMIZ

























