HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.10.2025 06:34
Yankı Bağcıoğlu: Savunma Sanayimize Yönelik Gizli Bilgi Avcılığına Karşı Herkes Dikkatli Olmalı
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu“Milli güvenliğimizin bel kemiği olan savunma sanayimiz, yeni nesil istihbarat yöntemlerinin hedefi haline gelmiştir” uyarısında bulundu.
-
21.10.2025 07:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
20.10.2025 09:35
Gökhan Günaydın'dan Diploma Davası açıklaması: Açıkça adil yargılanma hakkının gaspı!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu aleyhine açılan "Diploma Davası"nın ikinci duruşmasına bazı avukat ve izleyicilerin katılmasının engellenmesine CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tepki gösterdi.
-
18.10.2025 10:57
TMMOB, Ankara'da Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri Kurultayı topladı
TMMOB Mühendis Mimar ve Şehir Plancıları Güncel Sorunlarımız ve Çözüm Önerileri Kurultayı için Ankara'da Makina Mühendisleri Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.
-
16.10.2025 07:30
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz:2026 yılında bütçe giderlerinin 18 trilyon 929 milyar lira, bütçe gelirlerinin ise 16 trilyon 216 milyar lira olacağını öngörmekteyiz olacağını öngörmekteyiz
Türkiye ekonomisinin 2025 yılında yüzde 3.3 büyümesini beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 2026'da ise yüzde 3.8 büyüme beklendiğini belirtti.
YAZARLARIMIZ

























