HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.03.2025 15:04
Azmi Karamahmutoğlu; Ümit Özdağ, bir vatansever, bir Atatürkçü ve bir Türk milliyetçisi olduğu için Cumhur İttifakı iktidarı tarafından tutuklatıldı!
Zafer Partisi Parti Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye gündemini değerlendirdiği basın toplantısı düzenledi. Karamahmutoğlu; Genel Başkanımız yargı marifetiyle siyasetten alıkonuldu, el çektirildi. İki aydır hürriyetinden mahrum bırakılıyor.
-
14.03.2025 16:41
Rusya, Çin ve İran'dan çağrı: 'ABD tüm yasadışı, tek taraflı yaptırımlar kaldırmalı; yaptırım, baskı ve güç kullanma tehdidinden vazgeçilmeli'
Rusya, Çin ve İran'dan üst düzey yetkililer İran nükleer sorununu ve uluslararası meseleleri görüştü. ABD’nin tek taraflı yaptırımlarının kaldırılması ve nükleer müzakerelerin "karşılıklı saygı" temelinde yeniden başlaması çağrısı yapıldı.
-
11.03.2025 16:08
Ukrayna, ABD'nin 'acil ve geçici 30 günlük ateşkes' önerisini kabul etti
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, "topun artık Rusların sahasında" olduğunu söylerken Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski de teklifi olumlu bulduklarının altını çizerek "Böyle bir adım atmaya hazırız" dedi.
-
11.03.2025 13:35
Özgür Özel: Emekli ikramiyesi müjde olsaydı Erdoğan açıklardı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK üzerinden Erdoğan'a seslendi; Bak sokaktaki MHP’li büyüklerim, kardeşlerim, yüzde 73’ü bu enflasyon rakamlarına inanmıyor. AK Partililerin de yüzde 68’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.
-
07.03.2025 09:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
YAZARLARIMIZ