HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.04.2025 10:34
14 demokratik kitle örgütünden; 'Şiddete Karşı Toplumsal Uzlaşı Sözü'
14 demokratik kitle organizasyonu, 21 Nisan 2025 Pazartesi, saat 11.00 de, Ankara'da ortak bir toplantı düzenleyerek, imzaladıkları “Şiddete Karşı Toplumsal Uzlaşı Sözü"nde yer alan ilkeler, araya ve önerilere yer verilecek.
-
19.04.2025 19:20
Erdoğan; Nüfus artış hızımızın, doğurganlık oranımızın düştüğü seviye ortada; Bu, bizim için bir beka meselesidir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmanın gayretindeyiz. Yeni bir dünya kurulurken Türkiye bu yeni küresel sistemde hak ettiği şekilde temsil edilsin diye uğraşıyoruz."
-
19.04.2025 14:37
Özgür Özel; AK Parti, taş üstüne taş koymadığı gibi Yozgatlılar, hemşerileri Mümin Sarıkaya’nın şarkısında olduğu gibi ‘Ben yoruldum hayat, gelme üstüme’ diyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat’ta düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel, miting alanına traktör kullanarak geldi.
-
14.04.2025 22:37
Suat Özçağdaş, Kadıköy Anadolu Lisesi Önünde Proje Okullarla İlgili Açıklama Yaptı; Yusuf Tekin'e söylüyorum Türkiye için bir gelecek tehdidisiniz!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş; "İktidar kendisinden olmayan, kendisinin itaatkar, kanaatkar nesiller yetiştirme projesine hizmet etmeyen her şeye karşı, her şeye düşman, her şeyi tarumar ediyor."
-
12.04.2025 10:20
Özgür Karabat: Katar Türkiye’nin aleyhine tatbikatlara katılıyor, AKP Kıbrıs’ta seyirci kalıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat; "AKP halk desteğini yitirdikçe jeopolitik hamlelerle ayakta kalmaya çalışıyor ve bu süreçte Türkiye’nin ulusal çıkarlarını göz ardı ediyor."
YAZARLARIMIZ