HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.06.2025 07:40
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Bu oyunda biz yokuz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu: Bu süreci siz planladınız. Beştepe, Balgat, İmralı, Kandil, DEM, Hüda-Par kendi kendinize çalıp oynayın. Bu oyunda biz yokuz" ifadelerini kullandı.
-
14.06.2025 08:18
Yankı Bağcıoğlu; Bölgemizdeki Savaş ve Çatışmalar, Her Alanda Olduğu Gibi Askeri Sağlık Sistemlerindeki Eksiklikleri de Ortaya Koyuyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu: “Bölgemizdeki Savaş ve Çatışmalar, Her Alanda Olduğu Gibi Askeri Sağlık Sistemlerindeki Eksiklikleri de Ortaya Koyuyor.”
-
03.06.2025 05:38
‘Yolcu değil hancıyız, emri hak vaki olunca’: Ne demek istedi?
Orhan Bursalı; Cumhurbaşkanı bu sözleriyle “Türkiye’deyiz, burası bizim vatanımız, gitmeyiz bir yere, kaçmayız” mı demek istedi, yoksa iktidarını, Saray’ı kastederek “Tanrı canımızı alıncaya kadar, burada kalacağız, oturacağız” mı demek istedi?
-
01.06.2025 16:45
TBMM, Adalet Komisyonunda 10. Yargı Paketi kabul edildi; Genel Kurulda Görüşmeler 3 Haziran'da başlayacak!
Kamuoyunda "10. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
YAZARLARIMIZ






















