HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.02.2025 10:37
DEM Parti Eş Başkanı Hatimoğulları: Dünyanın hiçbir yerinde tek taraflı barış olmaz, ey iktidar, senin barış planın nedir?
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç, ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze planına ilişkin "Coğrafyamızdaki insanların, batılı emperyal güçler için bir sinek kadar kıymeti yok. İşte biz o yüzden Orta Doğu barışını bu kadar savunuyoruz."
-
28.01.2025 15:26
DeepSeek, açık kaynaklı büyük dil modelleri geliştiren bir Çin yapay zeka şirketi
DeepSeek, 27 Ocak 2025'e kadar uygulama, ABD'deki iOS App Store'da en yüksek puanlı ücretsiz uygulama olarak ChatGPT'yi geride bıraktı. Nvidia çipleri için Çin'e uygulanan ABD yaptırımları sırasında geliştirildi.
-
15.01.2025 21:48
İsrail ile Hamas, Gazze ateşkesi konusunda anlaşma sağladı
Sondakika; Katar'ın başkenti Doha'da taraflar ve arabulucu ülkeler Gazze'de ateşkes sağlanması için görüşmeleri tamamladı. Taraflar arasında beklenen ateşkes anlaşmasına varıldı. İsrail kabinesi yarın anlaşmayı onaylamak için toplanacak.
-
19.12.2024 00:30
Özgür Özel: 'Akbaba gibi çökmeye çalıştıkları garibanın, yoksulun bütçesi'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “ATAM Çiftliği” adı verilen BAKAP Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanında gerçekleştirdiği gezinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
-
13.11.2024 11:20
Müsavat Dervişoğlu; Asgari ücret en az 28 bin lira olmak mecburiyetinde!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Temmuz ayında tekrar arttırılmak kaydıyla 2025 yılının ilk yarısında net asgari ücret en az 28 bin lira olmak mecburiyetindedir. Bunun altında kalan ücret, Türk milletine zulümdür." dedi.
YAZARLARIMIZ