HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.06.2025 08:17
Ümit Özdağ; Yargının gerçekten bağımsız olduğu bir ülkede yaşasaydık, ben 149 gündür hapishanede yatıyor olmazdım!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutuklu olarak yargılandığı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' davası nedeniyle Silivri Marmara Cezaevi yerleşkesine girişler kapatıldı.
-
14.05.2025 06:19
Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerine saldırmak
Sinan Meydan; PKK terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine saldırması, Türkiye Cumhuriyeti’ni “soykırım yapmakla” suçlaması kabul edilemez. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türk ulusunun bir bireyi olarak kabul etmiyorum.
-
29.04.2025 07:41
Ümit Özdağ'ın savunmasının tam metni; Ben kendimi değil, Türk Milleti ve Türk tarihini savunuyorum!
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sondakika ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlaması ile hakim karşısına çıktı. Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanına hakaretten yargılandığı davanın yeni duruşması 10 Eylül'de görülecek.
YAZARLARIMIZ






















