HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.01.2025 11:31
Özgür Özel, DEM Parti İmralı heyeti ile TBMM’deki makamında görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti İmralı heyetini TBMM’deki makamında kabul etti. Özgür Özel’e Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen eşlik etti.
-
06.01.2025 17:29
Yankı Bağcıoğlu: 'Bir Yanlışı Düzeltirken Başka Bir Yanlış Yapıyorsunuz'
Cumhuriyet Halk Partisi Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, gazilerimizin karşı karşıya kaldığı sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik yetersiz düzenlemeler hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
-
06.01.2025 16:44
Azmi Karamahmutoğlu; Dem Partisi'ndeki kadar Kürtçü, milletvekili AKP'nin içinde de vardır!
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu; Memleket sizin yapboz tahtanız değildir. Teröristle müzakere arayarak, teröristlerle masaya oturarak, terörizme taviz vererek her defasında memlekete kaybettiriyorsunuz. Bu hatanın tekrarındaki ısrarınız niye?
-
05.01.2025 17:00
Erdoğan, AKP Trabzon il kongresinde konuştu; En kritik süreçlerden geçerken Trabzon bize umut oldu, yol gösterdi, önümüzde yeni yollar açtı!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon ile Samsun arasını 2 saate düşürecek Samsun-Trabzon-Sarp Hızlı Tren Hattı Projesi ile Samsun’dan itibaren Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin olmak üzere tüm kentlerin birbirine bağlanacağın
-
04.01.2025 14:09
Erdoğan AKP Samsun il kongresinde konuştu; Vizyonsuzluk ve tembellik bünyelerine öyle nüfuz etmiş ki 'istemezük' dışında bir kelime bilmiyorlar. Her işe bir kulp takmak, çamur atmak muhalefet midir?
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Samsun 8. Olağan İl Kongresi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.01.2025 09:59
CHP'li Gürer: 'Emekli ya aç kalacak ya icra kapıyı çalacak'
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “2025 yılında devlet alacaklarında iktidarın ortalama %44 ve üzeri vergi alma güncellemesi yaptığı süreçte emeklilere reva gördüğü artış, emekliliği açlığa terk etmektir.” diye konuştu.