HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.05.2025 09:00
Ekrem İmamoğlu, Silivri'den Van'a seslendi; Az kaldı; zincirler kırılacak, millet iradesini çiğneyenler gidecek!
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu; 'Cezaevi, mücadele azmimizi kırmak bir yana, adil ve müreffeh Türkiye’yi var etme yolundaki kararlılığımızı arttırmıştır. Zindanda bulunduğum süreci, Türkiye’nin geleceği için çalışmakla değerlendiriyorum.'
-
08.05.2025 10:15
Özgür Özel, Silivri'de Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti; Darbeciler, Anayasayı askıya aldıkları için 'Susmayın, sesinizi yükseltin'i suça tahrik görüyor!
Özgür Özel; "İBB ile iş yapan bütün şirketlere el koymaya kalkarak, bir algı yaratmaya çalıştılar. Ama şimdi başsavcının kafa tuttuğu, kızdığı, ‘Bomboş geldi, beceriksizler’ dediği MASAK raporuyla da hiçbir şeyi destekleyemediler."
-
05.05.2025 13:01
CHP'li Kış; 'Saray Rejimi 55 milyar doları yaktı; Rezervler eriyor, icra dosyaları kabarıyor, borç-faiz çarkında dönen bir millet yaratıldı'
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Türkiye ekonomisinin tam anlamıyla çöküş sürecine girdiğini belirterek, iktidarın sorumluluğunda gerçekleşen bu ekonomik yıkımın bedelinin vatandaşa ödetildiğini söyledi.
-
29.04.2025 17:17
Gezi soruşturmasından tutuklu menajer Ayşe Barım hakkında hazırlanan iddianamede 30 yıla kadar hapis istemi!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Taksim'deki Gezi Parkı odaklı olaylara iştirak ettiğine ilişkin yazılı ve görsel medyada çıkan iddialar üzerine menajer Ayşe Barım hakkında başlattığı soruşturma tamamlandı.
-
28.04.2025 12:05
DEM Partili Koçyiğit; Öcalan’ın çalışmasını kolaylaştıracak düzenlemelerin hızlıca yapılması, istediği kişilerle görüşmesine imkan tanınması gerekiyor!
DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-
27.04.2025 13:44
Özgür Özel; Ekrem İmamoğlu’nun kendisi bile bu vakitten sonra adaylıktan çekilemez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı aday adayı ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ





















