HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.03.2026 01:04
İBB, baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramını birbirinden özel gösterilerle kutluyor
Baharın müjdecisi, asırlardır Anadolu’da kutlanan Nevruz Bayramı İstanbul’da kutlanıyor. İBB, doğanın uyanışı olarak kabul edilen bugünde, İstanbulluları İBB Ali Emiri Kültür Merkezi’nde bir araya getiriyor.
-
15.03.2026 03:05
Devlet Bahçeli iftarda konuştu: Türkiye’nin kaderi, başkalarının çizdiği haritaların içinde savrulmak değildir. Türkiye’nin kaderi, haritaların yeniden çizildiği masalarda söz sahibi olmaktır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mart 2026 Cumartesi günü Belediye Başkanlarının katılımıyla düzenlenen iftar programında konuştu.
-
11.03.2026 15:14
ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününde: İsrail Tahran'ı bombalıyor, İran karşılık veriyor, çatışmalar Hürmüz Boğazı'na yayılıyor
İsrail ve ABD'nin İran'a 28 Şubat'ta başlattığı saldırılar 12'inci gününe girerken İsrail'in ve İran'ın hava saldırıları gece boyunca devam etti. ABD ve İsrail'in İran'a saldırıları 12. gününe girerken İran karşılık vermeye devam ediyor.
-
09.03.2026 22:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programında konuştu: Gerekli uyarılar İran tarafına çok net olarak iletilmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programı’na katılarak bir konuşma yaptı. Programa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.
-
09.03.2026 13:44
İsrail ve ABD'nin İran'a başlattığı saldırılar 10'uncu gününe girdi
İsrail ve ABD'nin İran'a hava saldırıları ve İran'ın karşılığı tüm şiddetiyle devam ederken İran'ın yeni lideri Ali Hamaney'in oğlu Mücteba Hamaney oldu. İsrail'de sirenler aralıksız çalıyor. Peş peşe açıklamalar geliyor.
-
03.03.2026 13:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
24.02.2026 12:00
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Asgari ücrete, memur maaşlarına ve emeklilere ikinci bir zam yapmayı acilen gündeme almalıyız!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun raporuna ilişkin, "Raporda yer alan yasal ve demokratik öneriler için bayram sonrasını beklemeye gerek yoktur.
YAZARLARIMIZ

























