HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.01.2026 01:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
-
14.01.2026 10:09
Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan: Bunu UNICEF söylüyor! Siz özgürlük diyorsanız, önce Filistin’i özgürleştirelim. Siz diktatör arıyorsanız, önce Katil Netanyahu’ya bir bakın, Siyonist rejimine bakın!
-
13.01.2026 13:30
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Emeklinin tabağında yemek yok, Katar Emiri’nin altın tabaklarını sergileyecekmiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sayın Erdoğan bir kelimeyi unuttu. Bir kelimeyi. Tarayın dedim geriye doğru. Yok. Hangi kelime? Emekli. Emekli kelimesini unuttu. Ağzına almıyor emekli kelimesini. Lügatinden silmiş."
-
12.01.2026 14:54
Özgür Özel: Türkiye’nin en yoksul yüzde 10’unun gelirinin yüzde 65’i emekli maaşı ve aldığı sosyal yardımlardır. Bu görülmemiş bir gelir adaletsizliğidir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın toplantısında konuştu.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
-
21.12.2025 12:00
TBMM Genel Kurulu, 2026 yılı bütçe görüşmelerinin son gününde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Bu görüşmeler kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcımız, 17 bakanımız ve 457 milletvekilimiz olmak üzere toplam 1208 söz hakkı talebi karşılanmıştır." dedi.
-
20.12.2025 22:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
YAZARLARIMIZ

























