HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.11.2025 04:29
CHP'li Gürer: Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik: Yeşil mercimeğin gümrük vergisinin düşürülmesi arz açığının göstergesi!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’den İktidara Uyarı; “Doğru Planlama Yapın, Çiftçiyi Yalnız Bırakmayın. Yeşil mercimekte ithalat için gümrük vergisi düşürüldü. Mercimeğin anavatanıyken mercimek ithal eder hale geldik.”
-
29.11.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile videolu mesaj yolladı: CHP bugün Türkiye’nin birinci partisiyse kazandığımız belediyeleri daha iyi yönettiğimiz içindir!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile hazırlanmış videolu mesaj yolladı.
-
29.11.2025 09:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
18.11.2025 10:51
Özgür Özel: Bu milletin parasını biz yemedik, ama yiyen varsa Allah bin kere belasını versin!
Özgür Özel: Siyasetin finansmanı şeffaflaşsın. Erdoğan birinci sırada, ben ikinci sırada, Ekrem Başkan üçüncü sırada. Hepimizin siyasete girdiği günden bugüne kadar mal varlıkları araştırılsın, gelir gider araştırsın.
-
16.11.2025 13:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
-
08.11.2025 16:55
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan AYM'nin uygulanmayan Tayfun Kahraman kararı hakkında açıklama: kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında: Anayasa Mahkemesinin Tayfun Kahraman ile ilgili verdiği kararın yerel mahkeme tarafından bozulması mümkün olmadığı gibi, kararı uygulamaya koymaması da bir hukuk garabetidir.
-
03.11.2025 15:05
Kemal Kılıçdaroğlu: Toplumun hemen her problemine sırtını dönen bir iktidarın; sanatçılarımızın sorunlarıyla da ilgilenmemeleri şaşırtıcı değildir!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Kıymetli sanatçı Bilge Hanım’ın yaptığı konuşma; kendisine ait bir fikrin dışa vurumu değil, siyaset kurumunun ve iktidarın beceriksizliğinin bir ürünüdür."
YAZARLARIMIZ


















