HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
29.09.2025 18:56
Erdoğan kabine açıklamasında: Topraklarını, özgürlüklerini ve onurlarını savunan Filistin halkının yanında dimdik duruyoruz!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
29.09.2025 15:09
Merkez Bankası, İİT-İSEDAK Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yaptı
TCMB, 28-29 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) - İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yapmıştır.
-
23.09.2025 19:06
Emine Erdoğan, New York’ta 'Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler' programına katıldı
Emine Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu dolayısıyla New York’a gelen devlet ve hükûmet başkanlarının eşlerini, “Anadoludakiler” projesi kapsamında Türkevi’nde düzenlenen “Anadoludakiler: Kapıların Ardındaki Hazineler” programında ağırladı.
-
22.09.2025 13:23
Umut Davası'nda Mehmet Ağar konuştu: Biz Uğur Bey ile sık sık görüşürdük. Sık sık evine gider fikir alışverişinde bulunurduk. Gladyo örgütü ile işimiz olmaz!
Uğur Mumcu suikastının de aralarında olduğu 22 faili meçhul cinayeti kapsayan "Umut Davası"nda 13'üncü duruşma görüldü. Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya SEGBİS aracılığıyla bağlanan Mehmet Ağar ifade verdi.
YAZARLARIMIZ



















