HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.03.2025 08:08
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından dikkat çeken açıklama; Suç örgütü lideri Ekrem İmamoğlu!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız ve bu şahıslarla bağlantılı 95 şüpheli başta olmak üzere toplam 100 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir" açıklamasında bulundu.
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
17.03.2025 22:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ak Parti iftarından CHP'ye; Karşımızda yolsuzluğun, hırsızlığın, taciz ve tecavüzün, son olarak da sahtekârlığın tüm bünyeyi sardığı çürümüş bir yapı bulunuyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.
-
12.03.2025 09:30
Mahmut Arıkan; Barış ve Huzuru Tesis Edecek Her Adımı Destekleriz!
DEVA, Gelecek ve Saadet partilerinin kurduğu Yeni Yol Partisinin TBMM'de Grup Toplantısı gerçekleştirildi. Arıkan, "Açıklanan bu rakam, bir kişinin bir aylık fitresi, bir çeyrek altın bile etmiyor. Bir market arabası doldurmaya bile yetmiyor."
-
11.03.2025 13:35
Özgür Özel: Emekli ikramiyesi müjde olsaydı Erdoğan açıklardı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK üzerinden Erdoğan'a seslendi; Bak sokaktaki MHP’li büyüklerim, kardeşlerim, yüzde 73’ü bu enflasyon rakamlarına inanmıyor. AK Partililerin de yüzde 68’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.
-
10.03.2025 18:10
Erdoğan Kabine açıklamasında; 'Türkler, Araplar, Kürtler, Sünniler ve Aleviler olarak birbirimizin dostuyuz, kader ortağıyız'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısından sonra basın açıklaması yaptı.
-
10.03.2025 15:04
Beykoz Belediye Başkanı Köseler görevden uzaklaştırılmıştı yerine vekil olarak Özlem Vural Gürzel seçildi!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tutuklanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı. Belediye Meclisi Başkan vekili seçimi için 10 Mart Pazartesi günü bugün saat 14.00'te toplandı.