HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.03.2026 10:41
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının ikinci oturumu başladı: Mahkeme başkanı İmamoğlu'nu çembere aldırmak istedi, ortalık karıştı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması ikinci oturumu 10 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
09.03.2026 19:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programında konuştu: Gerekli uyarılar İran tarafına çok net olarak iletilmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Geleneksel Büyükelçiler İftar Programı’na katılarak bir konuşma yaptı. Programa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.
-
04.03.2026 21:57
Özgür Özel: ABD ve İsrail’in İran’a saldırdığı saatlerde, AKP ve Erdoğan bu sefer Bolu’ya saldırdı. Tanju Özcan’a saldırdı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 2’nci Seçim Bölgesini temsilen Eyüpsultan’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
04.03.2026 13:14
İSKİ, Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ilk kademesini, 4 milyar 400 milyon TL’lik yatırımla tamamladı
İSKİ, yapımına 2019 öncesinde başlanan, İmamoğlu döneminde yüzde 10 kazı seviyesinde teslim alınan Arnavutköy’deki Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisinin ilk kademesini tamamladı.
-
25.02.2026 16:32
Özgür Özel Bakırköy'de konuştu: AK Parti dönemi İBB’nin 56 büyük yolsuzluk dosyasıyla AK Parti’nin paçasından yolsuzluğun aktığı bir dönemdir.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 3’üncü Seçim Bölgesini temsilen Bakırköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
YAZARLARIMIZ
























