HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.06.2025 07:55
Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı mesajında; Pahalılığın can yaktığı, yoksul evlere etin giremediği bu zor günleri dayanışma ile atlatmalıyız!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı mesajında; Dargınlıkları gidermek, kucaklaşmak ve bir arada olabilmek için güzel bir fırsat olan Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diliyorum.
-
31.05.2025 00:51
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı; Vasallığa doğru mu?
Cumhuriyet Halk Partisinin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Vasallığa doğru mu?' başlıklı köşe yazısı T24''de yayımlandı. Kılıçdaroğlu; uzun vadede Türkiye’yi kararsız, öngörülemez ve güvenilmez bir aktör konumuna sürüklemiştir.
-
01.05.2025 11:00
Kemal Kılıçdaroğlu; 'Emeğin, alın terinin ve helal lokmanın sahibi bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum'
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında; "Umut ediyorum ki 2025 1 Mayıs’ı, emekçilerimizin hak ettikleri hayat koşullarına kavuşabilmeleri yolunda, emeklerinin kıymetini anlamaları için bir vesile olur."
-
07.04.2025 18:10
Kemal Kılıçdaroğlu; Anayasal düzene uyman için seni uyaran evlatlarımızın tamamı serbest kalana kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!
Sondakika CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; Anayasal düzene uyman için seni uyaran evlatlarımızın tamamı serbest kalana kadar mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.
-
03.04.2025 18:05
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin 21. olağanüstü kurultayında Genel Başkan adayı olmayacak!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin 21. Olağanüstü kurultayında neden aday olamadığını açıkladı; "Partimizi iç çekişmelere sevk etmemek, dikkatleri mücadele alanından başka alanlara çekmemek içindir!"
YAZARLARIMIZ


















