HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.01.2026 23:13
TBMM'de en düşük emekli maaşının yirmi bin liraya çıkarıldığı torba kanun AKP ve MHP oyları ile kabul edildi
En düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
19.01.2026 08:25
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Kar yağışına ihtiyacımız var ancak lütfen kış lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkılmasın!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan, kentte etkili olan alan yoğun kar yağışına karşı yürütülen mücadele çalışmalarını koordine etmek ve son durumu yerinden değerlendirmek üzere AKOM'da incelemelerde bulundu.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
14.01.2026 16:30
Özgür Özel: Birbirlerinin yüzüne, eşlerinin gözüne bakamayacaklar’ diyen Erdoğan, Barbaros Meydanı’na bak, Barbaros Meydanı’na!
Özgür Özel Beşiktaş'ta konuştu: Rıza kardeşime şunu söylüyorum; Aziz İhsan Aktaş örgütünün mensubuymuş Rıza Akpolat. Aziz İhsan Aktaş 704 yılla yargılanıyor, ortalıkta geziyor.
-
12.01.2026 11:54
Özgür Özel: Türkiye’nin en yoksul yüzde 10’unun gelirinin yüzde 65’i emekli maaşı ve aldığı sosyal yardımlardır. Bu görülmemiş bir gelir adaletsizliğidir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın toplantısında konuştu.
-
09.01.2026 09:39
TBMM'ye geldi: En düşük emekli maaşı 2026 ocak ayı ödeme döneminden itibaren 20 bin liraya yükseltiliyor!
AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan ve en düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
-
09.01.2026 08:28
İstanbul Barosu davasında başkan ve yönetim kurulu üyeleri beraat etti
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Suriye'nin kuzeyindeki bir operasyonla ilgili açıklamaları gerekçe gösterilerek yargılanan İstanbul Baro Başkanı İbrahim Kaboğlu ve yönetim kurulu üyelerinin oybirliğiyle ayrı ayrı beraat etmelerine karar verdi.
YAZARLARIMIZ























