HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.08.2025 09:40
Özgür Özel: 'Erdoğan Devleti çaldırmış, Bize, ‘Devlete Saldırmayın’ diyor'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Bizde rüşvet yok, irtikap yok, yalan yok, zimmet yok. Ama bize karşı iftira var arkadaşlar, suçumuz iktidara geliyor olmak. Biz iktidarı konuşmak yerine iftiraları konuşuyoruz.
-
10.08.2025 04:10
Mehmet Uçum'dan, TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu yorumu: Demokratik siyaset ve tarihi fırsat!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum; "Eminiz ki Komisyon, ‘Devletin aktüel işleyişi’ndeki pratik unsurlardan ziyade asıl olarak ‘Devletin genel işleyişi’ndeki stratejik hususları dikkate alarak konuya bakacaktır."
-
07.08.2025 08:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine mektup: Bu sürecin hiçbir noktasında pazarlığa, tavize yer verilmemiştir!
Şehit ve gazi yakınlarına bir mektup yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte pazarlık ve taviz olmadığı vurgusu yaparken, 'şehitlerimizin aziz ruhlarını incitecek adım atılmayacaktır' ifadelerini kullandı.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
04.08.2025 21:13
Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce 5 Ağustos 1921'de Başkomutan ilan edildi
Milli mücadele yıllarında bugünlerde olduğu gibi pek çok zor dönemden geçtik. O dönemde vatanımızı ve milletimizi yok olmaktan kurtaran Mustafa Kemal, bundan tam 104 yıl önce bugün, 5 Ağustos 1921’de Başkomutan seçilmiştir.
-
04.08.2025 10:10
Murat Emir, CHP’nin Komisyon İçin İsim Önerisini Açıkladı: Demokrasi, Adalet ve Toplumsal Mutabakat Komisyonu
CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Murat Emir, Meclis’te ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek komisyon için partisinin isim önerisini açıkladı.
YAZARLARIMIZ

























