HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.12.2025 10:55
Mehmet Uçum'dan Pazar yazısı: Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecinde 'sol' tartışması
Mehmet Uçum: Türkiye'nin yaşadığı tarihsel dönem bakımından yurtsever solculuk, kayıtsız şartsız Terörsüz Türkiye hedefine destek vermeyi gerektirir. Bu konuda en ufak bir şüphe duymak, yurtsever sol perspektifle çelişir.
-
13.12.2025 15:25
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Erdal Eren'in idam edilişinin 45. yılında anma mesajı: Ne cuntacıları unutacağız ne de Erdal Eren’in devrimci mücadelesini!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdal Eren'in 12 Eylül darbecileri tarafından yaşı büyütülerek idam edilişinin 45. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.
-
13.12.2025 13:52
Özgür Özel Kayseri'de konuştu: Öğrenci kurtulmadan, polis kurtulmaz. Esnaf kurtulmadan, köylü kurtulmaz. İşçi kurtulmadan memur, emekçi kurtulmadan emekli kurtulmaz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
13.12.2025 12:26
CHP'li Gürer: Patates Depoları Doldu; TMO alım yapsaydı ne çiftçi ne tüketici mağdur olurdu!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, bölgenin önemli bir tarım havzası olduğunu hatırlatarak patates üreticisinin içine düştüğü ekonomik darboğazı çarpıcı ifadelerle aktardı.
-
13.12.2025 07:13
İnşaata Bakarken
Melih Aşık; Apartman dönüşüme girdi yıkıma hazırlanıyor. Çalışan ustaları izliyoruz. Her biri 60 - 70 yaş bandında adamlar. Evinde bir köşede oturacak ve torun sevecek yerde günde 10 saat işçilik yapıyorlar. Belediyelerin yol inşaatlarında aynı yaşlı nesli görebilirsiniz. Peki çocukları nerede ?
YAZARLARIMIZ





















