HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
11.12.2025 14:23
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TBMM Genel Kurulunda, Bakanlığının 2026 yılı bütçesini sundu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KIZILELMA'nın havadan havaya görüş ötesi hedefi vurmasına ilişkin, "Bu görevde, uçağı biz ürettik, radarı biz ürettik, füzeyi biz ürettik."
-
08.12.2025 16:10
Özgür Özel: Yoksullukla yönetmeye değil, yoksulluğu yok etmeye geliyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinde yapılan oturuma katıldı ve bütçe üzerine partisinin eleştirilerini kamuoyu ile paylaştı.
YAZARLARIMIZ






















