HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.08.2025 19:42
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; TÜİK'in sahte rakamlarıyla bir iki yıl daha asla kendimizi açlığa ve sefalete mahkum ettirmeyeceğiz!
23 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarını da uyarıyoruz dedik, ‘bu ülkenin zenginliği varsa bu zenginlik sadece 3-5 milyon azınlığın değil, 85 milyonun hakkıdır’ dedik.
-
11.08.2025 17:09
Erdoğan kabine açıklamasında: Terörsüz Türkiye hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
05.08.2025 08:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
04.08.2025 11:37
Devlet Bahçeli: 'Terörsüz Türkiye' hususunda tarihi gelişmeler yaşanmaktadır
Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Terörsüz Türkiye' çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi: Hangi kara propaganda devreye alınırsa alınsın Türkiye’mizin önü açıktır. Bir kere yükselen bayrak asla inmeyecek, asla gölgelenemeyecektir. Güvence Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
YAZARLARIMIZ






















