HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.07.2025 09:43
Fenerbahçe ve Chobani arasında sponsorluk anlaşması imzalandı
Anlaşma kapsamında 2025-2026 sezonundan itibaren stadın yeni ismi “Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi” olurken; sponsorluk, Fenerbahçe’nin uzun soluklu ve yüksek bütçeli iş birliklerinden biri olarak tarihe geçti.
-
28.07.2025 16:12
Erdoğan'dan yangın açıklaması: Tarihimizin en güçlü hava ve kara filosuyla yılbaşından bu yana toplam 4 bin 247 yangınla mücadele ettik
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
25.07.2025 21:32
Özgür Özel, 26 Temmuz'da Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışı yapacak
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara, CHP Bülent Ecevit Yerleşkesi, Üsküp Caddesi, No: 38 / Çankaya adresinde Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışı yapacak. Özgür Özel açılış sonrası ofisi basına tanıtacak.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
-
16.07.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği ve 18 ay ceza aldığı duruşmada verdiği ifadenin tümü
Silivri'de tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu, savunmasında; “Ben bu cennet vatanda, bir kişi için tehdidim. Bir kişi için tehdidim. O da ben değil, ben tehdit etmem. Millet tehdit eder. Sandıkta dört kez yendim, beşinci kez yeneceğim için tehdidim."
YAZARLARIMIZ



















