HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.12.2025 13:33
TBMM'de Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Parsel Bazlı Verim Sigortasına ilişkin "İlk defa bunun uygulamasını pilot olarak 2026'da Tekirdağ'da başlatacağız. Artık üreticilerimiz kendi tarlasındaki verime göre tazminat alabilecek." dedi.
-
16.12.2025 06:04
Yankı Bağcıoğlu: Türkiye; kritik varlıklarını, hava sahasını ve Mavi Vatan’ı insansızlaşan tehditlere karşı korumak için her alanda gerekli tedbirleri almak zorundadır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Karadeniz’de bir Rus denizaltısına insansız sualtı araçlarıyla düzenlenen saldırının, Türkiye açısından açık bir güvenlik uyarısı niteliği taşıdığını belirtti.
-
14.12.2025 21:24
Özgür Özel: Kardeşimin ve Şimdi de Bir Evladımın Kaybıyla Sınanıyorum; Nasıl Dayanılır? Gerçekten Zor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından Manisa Şehir Hastanesi’nde Durbay’ın ailesini ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ




















