HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.11.2025 10:24
İBB soruşturmasında: Soner Yalçın, Şaban Sevinç, Aslı Aydıntaşbaş, Ruşen Çakır, Batuhan Çolak ve Yavuz Oğhan ifade verecek
Sabah saatlerinde gazeteciler Şaban Sevinç, Yavuz Oğhan, Batuhan Çolak ve Soner Yalçın ifadesi alınmak üzere polis eşliğinde emniyete götürüldü. Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır da öğlen saatlerinde evden alındı.
-
05.11.2025 20:05
Ahmet Özer; iddianamede benim ihaleye fesat karıştırdığıma dair tek bir eylem, tek bir beyan, isnat ve somut delil yok!
Seçilmiş Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; "Bu düzmece “örgüt üyeliği” dosyasından 14 Temmuz 2025 tarihinde tahliye kararı verilmişti. Ancak buna rağmen özgürlüğüme kavuşamadım."
-
05.11.2025 12:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
05.11.2025 12:10
Özgür Özel'den cumhur ittifakı göndermesi: onların arasında çatlak olsa ne olur, su sızsa ne olur, su sızmazsa ne olur? Sızdığında kötülük sızıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Başbakan ve partisinin üçüncü Genel Başkanı Bülent Ecevit’in Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.
-
04.11.2025 16:42
JMO ve İMO İzmir şubeleri: 'Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu' sonuç bildirgesi açıklandı
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle düzenlenen “Kent Jeolojisi: İzmir Kent Sorunları ve Çözüm Önerileri Kolokyumu” kapsamında elde edilen değerlendirme ve önerileri hakkında açıklama yapıldı.
-
04.11.2025 16:31
Selahattin Demirtaş'tan Bahçeli'nin sözlerine teşekkür mesajı: cesurca tabuları yıkmış, korkulara teslim olarak barışın inşa edilemeyeceğini göstermiştir!
Selahattin Demirtaş, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin "Tahliyesi hayırlara vesile olacaktır" sözlerine yanıt verdi. Demirtaş'ın el yazısıyla paylaşılan mektupta "Kendisini yürekten kutluyor, içtenlikle teşekkür ediyorum" ifadeleri yer aldı.
YAZARLARIMIZ

























