HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.11.2025 10:35
Devlet Bahçeli'den İmralı çıkışı: Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem." dedi.
-
05.11.2025 20:22
Özgür Özel'den yeni iddia: Akın Gürlek’e Eti Maden’in Lüksemburg’daki Şirketinden maaş bağlandığını bilmiyor musunuz?
CHPGenel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye’de düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Buradan Akın Gürlek’e sesleniyorum, CHP’ye ve belediye başkanlarına haysiyet suikastı bu maaşa yapılmaz mı diyorsun?
-
26.10.2025 21:24
Özgür Özel, Çağlayan adliyesi önünde konuştu: Erdoğan’a ‘Senin bakanların, MİT Başkanın bu verilere niye sahip çıkmadı?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Casuslukla suçlanan Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.
-
21.10.2025 10:44
Devlet Bahçeli: 81 Düzce’den sonra 82’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması artık hayat memat konusu haline gelmiştir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli: Kıbrıs bir adadan çok daha ötesidir. Kıbrıs’ın güvenliği ve geleceği Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenlik ve geleceğiyle bir ve aynıdır.
-
19.10.2025 21:36
TBMM'de, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifinin Geneli ile Sayıştay Raporları Üzerinde Görüşmeler 23 Ekim'de başlıyor
TBMM'de 2026 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu teklifi ve 2024 yılı merkezi yönetim kesin hesap kanunu teklifi ile 2024 yılı sayıştay raporlarının plan ve bütçe komisyonu görüşme takvimi belli oldu.
-
15.10.2025 23:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
YAZARLARIMIZ

























