HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.11.2025 21:05
İspanya 2-2 Türkiye: A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılabilmek için play-off etabında mücadele edecek
A Millî Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'ndaki altıncı ve son maçında karşılaştığı İspanya ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak grubunu ikinci sırada tamamladı.
-
18.11.2025 07:35
Devlet Bahçeli'den İmralı çıkışı: Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem." dedi.
-
16.11.2025 13:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
-
11.11.2025 10:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
10.11.2025 09:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tam da Gazi'nin hayalini kurduğu şekilde 'En büyük eserim' dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda dünya ile rekabet edebilir hâle getirdik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu'nda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma törenine katılarak bir konuşma yaptı.
-
09.11.2025 11:55
CHP’li Arpacı: Fabrikalarımızı ihraç ediyoruz, her geçen gün daha fazla sanayisizleşiyoruz!
E-ticaret yasasının da ihracatı artırmak yerine ithalatı 12 kat artırdığını söyleyen Arpacı, Bakanlığa defalarca yöneltilen soruların cevapsız bırakıldığını hatırlatarak, “Sanayimiz gibi Bakanlığınız da eriyip gidiyor” ifadelerini kullandı.
YAZARLARIMIZ

























