HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.05.2025 08:04
Özgür Özel: 301’in, 303’ün hesabının sorulacağı, artık emeğin ve mücadelenin kazanacağı günler yakındır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan ve 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasının 11’inci yıldönümünde, Maden Şehitlerini Anma Törenine katıldı.
-
12.05.2025 15:47
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, toplumun barış ve demokrasi taleplerinin kişisel siyasi hedefler doğrultusunda istismar edilmesine izin vermeyecektir!
Özgür Özel; "Türkiye’de toplumsal barışın güvencesi; Lozan Anlaşması’nda tescil edilmiş bağımsızlığımıza ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne dayanan yüzyılı aşkın varlığıyla kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan Cumhuriyetimizdir."
-
12.05.2025 14:32
Devlet Bahçeli, 'PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla' ilgili açıklamasında; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “PKK Terör Örgütünün Feshi ve Silah Bırakmasıyla” ilgili 12 Mayıs 2025 Pazartesi günü açıklama yaptı; Bugün kazanan barış ve kardeşliktir. Bugün kazanan siyaset ve demokrasidir.
-
12.05.2025 13:57
Müsavat Dervişoğlu: Kazanan PKK’ysa, kaybeden Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin bu haftaki grup toplantısını 14 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00'de, Çankaya - Birlik Mahallesi'ndeki Lozan Parkı'nda gerçekleşeceğini duyurdu.
-
10.05.2025 18:18
Sedal Adalı: Siz genel kurul üyelerimiz, Beşiktaş'ın son yıllardaki gidişatına son verecek, istikrara evet diyeceksiniz!
Beşiktaş JK Başkanı Serdal Adalı, Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi açıklamalarda bulundu. Adalı mesajında; "Artık Beşiktaş'ta kaosun, iç çekişmenin, hesap kitapların hakim olmadığı bir istikrar dönemine gireceğiz."
YAZARLARIMIZ

























