HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.01.2026 18:28
Bakırköy Çocuk Masası Kurucu Başkanı Ebrize Çeltikçi; Çocukları korumak için her mahalleye 'Çocuk Masası' kurulması yaygınlaşmalı!
Ebrize Çeltikçi: Çocukları bir ticari meta olarak gören her tür suç, dinsel ve bedensel istismar ve psikotrop madde çetelerinin etki alanından koruyacak en güçlü mekanizma her mahallede hizmet verecek “BAKIRKÖY ÇOCUK MASASI” modelidir.
-
23.01.2026 08:48
2021 yılında Yenidoğan ünitesinde bebeğe şiddet uyguladığı için yargılanan hemşire tutuklandı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Bakım Ünitesi'nde 2021 yılında tedavi gören bir bebeğe şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan hemşirenin 'tutuklanmasına' karar verildi.
-
22.01.2026 23:13
TBMM'de en düşük emekli maaşının yirmi bin liraya çıkarıldığı torba kanun AKP ve MHP oyları ile kabul edildi
En düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
22.01.2026 08:22
Gökhan Günaydın: CHP grubu olarak Vakıflar Kanunu’nun yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Anayasa Mahkemesine taşıdık!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Vakıflar Kanunu’ndaki tartışmalı maddelerin iptali ve yürütmesinin durdurulması talebiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurduklarını duyurdu.
YAZARLARIMIZ

























