HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.09.2025 01:15
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: Soruşturma özensiz yürütüldü, yaşam hakkı ihlal edildi
AYM'den 5 yıl sonra kritik Rabia Naz Vatan kararı: "Görüntü kaydı alınmamış, savcı olay yerine gelmemiş, çoraplar delil listesine dahi yazılmamış, kritik tanığın ifadesi alınmamış"
-
01.09.2025 00:05
Boğaziçi Kampüsü'nde öldürülen 15 yaşındaki Hilal Özdemir son yolculuğuna uğurlandı
Dün akşam 24 suç kaydı bulunan Ayberk Kurtuluş tarafından Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde silahla öldürülen Hilal Özdemir’in cenazesi toprağa verildi. Cenazeye katılan ailesi, Özdemir’in tabutuna sarılarak ağladı.
-
30.08.2025 20:22
Erdoğan: İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye Yüzyılı yapana kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri’ni izledi.
-
29.08.2025 23:27
İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım Meclis Başkanlığı Tezkeresi oy birliğiyle kabul edildi
TBMM Genel Kurulu’nda, "İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım" hakkında “Meclis Başkanlığı Tezkeresi” oy birliğiyle kabul edildi.
-
29.08.2025 18:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
29.08.2025 16:07
TBMM, Kurtulmuş’un başkanlığında, İsrail'in Gazze saldırısı gündemi ile toplandı: İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarındaki her eylemi uluslararası hukukun ihlalidir!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail soykırım politikalarından dönene kadar, vazgeçene kadar BM dahil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum.” dedi.
-
29.08.2025 11:05
DEM Parti Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyeleri açıklama yaptı
DEM Parti Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyesi milletvekillerimizin açıklaması: Böylesine tarihsel bir sorunun demokratik çözümü doğrultusunda atılacak adımların sadece komisyon üyeleriyle sınırlı olamayacağının farkındayız.
YAZARLARIMIZ

























