HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.03.2026 13:40
Özgür Özel: Tapu sicil kayıtlarını avukat isteyecek, hâkim getirecek; millet, kim yalan söylüyor görecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Tarım için kullanılmış bütün kredilerin faizlerinin silinmesi, ana paraların yapılandırılmasını bir kez daha öneriyoruz." dedi.
-
21.03.2026 11:46
TKP'den Nevruz mesajı: Yeni Gün emekçilerin zaferiyle kutlanacak!
Türkiye Komünist Partisi (TKP), Nevruz dolayısıyla açıklama yaptı: Türk ve Kürt yoksullarını gerici ve yayılmacı bir projeye ikna etmek için ne yaparlarsa boşuna: Yeni gün işçi sınıfının birliğiyle, yurtseverlikle, Cumhuriyetçilikle gelecek.
-
21.03.2026 10:34
CHP'li Gürer; Vatandaş bayrama sevinçle değil, borç yüküyle giriyor: 6,3 trilyon liralık borç omuzlarda!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 13 Mart haftası itibarıyla vatandaşın bankalara ve finans sistemine olan toplam borcunun 6 trilyon 365 milyar 285 milyon TL’ye ulaştığını açıkladı.
-
12.03.2026 00:21
Özgür Özel Pendik'te konuştu; Ak Parti'ye bakın, yolsuzluğun kitabını yazmış; Yarım milyar lira bir yolsuzluk var. Nerede? Cami temizliğinde!
Özgür Özel, Pendik’te gerçekleştirilen, Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: "Tarık Balyalı’nın ‘AKP Dönemi İBB Yolsuzlukları’ kitabını, adI ‘Hesap’ olan kitabını sizlere emanet ediyorum." dedi.
-
11.03.2026 12:58
Gökhan Günaydın: Ulusal güvenlik hamasetle değil, stratejik planlama ve akılcı dış politika ile olur!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın emekli ikramiyeleri, yargı bağımsızlığı ve savunma sanayisindeki politikalarını sert bir dille eleştirerek, gerçeklerin hamasetle örtülemeyeceğini vurguladı.
YAZARLARIMIZ


















