HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.06.2025 14:08
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: 2 Temmuz'da Madımak'ta katledilen 33 aydın için 32 yıl sonra yine Sivas'tayız!
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği: Emekten, laiklikten, eşitlikten yana olan, özgür ve kardeşçe yaşayacağımız aydınlık Türkiye diyen, halkına ses, karanlığa ışık olan tüm dostlarımızı 2 Temmuz'da Sivas'a ve bulundukları her yerde alanlara çağırıyoruz!
-
14.06.2025 16:46
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde partisinin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu. “Bugün artık öyle siyasi partilerin kalesi, kale siyaseti bitmiştir. Bayburt, bir bütün olarak bu milletin kalesidir.”
-
13.06.2025 19:45
Ekrem İmamoğlu'ndan çağrı; Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak olan en önemli husus, birlik ve beraberliğimizin daim ve sarsılmaz olmasıdır!
Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in ve yıllarca partimize için büyük bir emekle liderlik eden Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte bu operasyonları bertaraf edecek en güçlü dayanışmayı ortaya koyacaklarına da yürekten ve kesinlikle inanıyorum.
-
08.06.2025 15:00
Abdullah Öcalan, Kurban Bayramı aile ziyaretinde mesaj verdi; 'Halkımızın Kurbansız Kurban Bayramını kutluyorum. Tüm halkımıza selamlar'
Abdullah Öcalan'ın avukatları Asrın Hukuk ofisinin resmi hesabından paylaştı; Kurban Bayramı ziyareti dolayısıyla 7 Haziran 2025 tarihinde İmralı Ada Hapishanesi'nde aile görüşü gerçekleştirmiştir.
-
06.06.2025 09:30
Devlet Bahçeli: Vacip olan ibadetimizi yapmak için kurban vereceğiz; ama millet varlığını kurban etmeye yeltenenlere müsamaha etmeyeceğiz!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Allah’a şükrediyorum ki, yeniden kurban ibadetini yapmaya ve bu ibadetin mükâfatı olan Kurban Bayramı’na nail ve vasıl olduk.
-
02.06.2025 18:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.