HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.05.2025 06:30
Seçmen, iradesini teslim etmeyecek! Özel: Yasakları deleceğiz!
Orhan Bursalı; Saray da seçimlerde aynı suçlamayı yapmamış mıydı? Bunlar Apo ile Kandil teröristleriyle birlikteler dememiş miydi? İktidar savcılığı da aynı doğrultuda. Bugün İmralı ve Kandil’le kucak kucağa seçimi kazanma hayalleri kuruyorlar.
-
26.05.2025 00:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
23.05.2025 12:20
Özgür Özel: 'Kendi İktidarı İçin Anayasayı Ayaklar Altına Almaktan Çekinmeyen Biriyle Anayasa Yapmayız'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in duruşmasına katıldı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.
-
21.05.2025 10:48
Müsavat Dervişoğlu: AKP iktidarında Türkiye'de 42 milyon vatandaşın kredi borcu var. Her iki kişiden birisi ağır borç yükü altında inliyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu: "Abdullah Öcalan'ın talep ve beklentilerini karşılamak için TBMM'nin bazı olumsuzluklara alet edilmesine sıcak bakmıyoruz." dedi.
YAZARLARIMIZ