HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.04.2026 04:51
İran: Ateşkesin ardından şu ana kadar hiçbir ülkeye herhangi bir atış yapmadık
İran Silahlı Kuvvetleri tarafından bir hedef vurulması durumunda bunun resmi bir açıklamayla duyurulacağı belirtilirken, resmi açıklamalarında yer almayan hiçbir eylemin İran İslam Cumhuriyeti ile ilgisi olmadığı kaydedildi.
-
08.04.2026 21:27
CHP'li Yankı Bağcıoğlu: Günümüzde, güvenlik refah dengesi; güvenlik yönünde ağırlık kazandı!
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu şunları söyledi: Türkiye güçlü bir devlet, Türkiye liyakatli bir yönetimle bu tehditlerin hepsini bertaraf edebilir.
-
03.04.2026 09:55
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 35. gün: Kerec’teki B1 Köprüsü’ne yönelik ABD-İsrail saldırısında 8 kişi hayatını kaybetti
ABD ve İsrail, İran'ın Kerec kentindeki B1 Köprüsü'nü bir kez daha vurdu. İran füzesinin Petah Tikva kentindeki sanayi bölgesine isabetiyle bazı yapılarda hasar oluştu.
-
02.04.2026 06:51
ABD ve İsrail'in İran'a saldırısıyla başlayan savaşta 34. gün: ABD Başkanı Trump konuştu, brent petrol fiyatı 104 dolar seviyelerine çıktı!
Orta Doğu'daki savaş 34. gününe girerken şiddetli patlamalar gece boyunca devam etti. ABD Başkanı Trump konuştu, brent petrol fiyatı 104 dolar seviyelerine çıktı.
-
28.03.2026 08:19
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarının 29. gününde: Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı, enerji krizi derinleşiyor
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 29. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.


















