HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 13:14
İSKİ, Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ilk kademesini, 4 milyar 400 milyon TL’lik yatırımla tamamladı
İSKİ, yapımına 2019 öncesinde başlanan, İmamoğlu döneminde yüzde 10 kazı seviyesinde teslim alınan Arnavutköy’deki Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisinin ilk kademesini tamamladı.
-
03.03.2026 19:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesinin; çatışma yerine müzakerenin, savaş yerine barışın tarafındayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde Meclis Şeref Salonu'nda düzenlenen milletvekilleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, milletvekillerinin, ailelerinin ve milletin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
18.02.2026 11:16
Erdoğan'dan Valilere; devlet bizde yalnızca idari bir teşkilatlanmayı ifade etmez. Aynı zamanda kudret, saadet, şefkat ve merhamet gibi anlamları da ihtiva eder!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Buluşması programına katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ





















